
Robienie i spożywanie posiłków w kamperze będzie wymagało rozwiązań, które połączą oszczędność miejsca z odpowiednią funkcjonalnością. Odpowiednio dobrane akcesoria obiadowe sprawiają, że codzienne posiłki staną się przyjemnym elementem podróżowania, nawet z ograniczoną ilością miejsca. Lekkie, nietłukące się naczynia to podstawa kuchennego wyposażenia w kamperze. Zastawy wykonane z wysokiej jakości melaminy łączą elegancki wygląd z praktycznością, są odporne na mechaniczne uszkodzenia, nie powinny się wywracać w czasie jazdy i można je myć w zmywarce.
Talerze z podwyższonymi rantami zapobiegają rozlewaniu się płynnych potraw przy jedzeniu w mniej stabilnych warunkach. Zestawy naczyń, które można układać jeden na drugim, pozwolą zaoszczędzić znaczną ilość miejsca w szafkach, a kompaktowe sztućce turystyczne, które można złożyć lub połączyć w jeden zestaw, zajmują minimalną przestrzeń w szufladzie. Modele ze stali nierdzewnej zapewniają higienę i trwałość, a odpowiednie uchwyty chronią przed przemieszczaniem się w czasie jazdy. Praktycznym rozwiązaniem są również sztućce wielofunkcyjne łączące kilka narzędzi w jednym, przydatne w szczególności w czasie pikników na zewnątrz.
Składane maty stołowe wykonane z łatwego do czyszczenia materiału zabezpieczają blat przed zarysowaniami i zabrudzeniami. Podkładki antypoślizgowe pod naczynia zapobiegają przesuwaniu się talerzy i szklanek podczas posiłku, co ma szczególne znaczenie przy nierównościach na kempingach, a z innego przydatnego wyposażenia wymienić można Thetford papier toaletowy.
+Tekst Sponsorowany+